Soms gaan de zaken niet zoals u dat wenst, wat dan?

BusinessLegals helpt u van A tot Z. Wij kunnen u helpen met, en adviseren en ondersteunen bij:

  • Interim bedrijfsvoering: wellicht heeft u behoefte aan strategisch advies en begeleiding, maar ook bij de uitvoering van de afgesproken strategie. Ook hier kunnen wij u met raad en daad bijstaan: van financieel- en commercieel- tot algemeen directievoering.
  • Boze crediteuren: nieuwe afspraken maken d.m.v. een nieuwe strategie uit te leggen (schriftelijk) en bespreken.
  • Boze medewerkers: het voorleggen van een nieuw plan en het acceptabel maken van veranderingen.
  • Strategiebepaling: misschien wilt u een nieuwe koers gaan varen, of een nieuw concept uitproberen. Wij adviseren en begeleiden u gedurende het gehele proces.
  • Bedrijfsstructuur/reorganisatie: wellicht moet u heel wat veranderingen doorvoeren. Van medewerkers tot aan uw boekhouder/accountant/advocaat. Wij maken samen met u een overzicht en gaan dan structureel aan het werk.
  • Financieel beleid: zoekt u geld voor uitbreiding, heeft u een uitgebreide financieringsplan nodig met een 5- of 10-jarenplan? Wij schrijven de plannen voor u en kunnen die ook voorleggen aan en verdedigen bij (internationale) investeerders – van Superangels tot aan Venture Capitalists en Private Equity fondsen.

Bij BusinessLegals krijgt u de beste begeleiding voor de laagste prijs. Wij spreken vaste bedragen af per module zodat u niet ineens voor verrassingen komt te staan. Klik hier voor verdere informatie en voor links naar onze andere specialisaties.

Het eerste advies c.q. kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Neem contact op met ons op via het formulier, of stuur een berichtje op Facebook.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien